Utkání H. Suchá – Č. Těšín 2018


Putovní pohár pošesté v depozitáři Deposu



Marné bylo úsilí těšínských tenistů ve věci obhajoby PPTK – putovního poháru tenisových utkání klubů mezi SLAVOJEM Český Těšín a DEPOSEM Horní Suchá ve dnech 27.6. a 1.7.2018.

V pořadí už devátý střet obou tenisových klubů se tentokrát odehrál v areálu Deposu. Kvůli středeční nepřízni počasí, se aktéři domluvili na dohrávce rozehrané „partie“ o neděli 1.7., což byl unikát, protože v doposavadních střetech hráči spíše čelili – pro srdcaře – velmi nebezpečnému horku!

Našinci podlehli Suché druhým nejhorším výsledkem v historii vzájemných soubojů (3:13!). Putovní pohár putuje po zásluze do výstavní síně/depozitáře DEPOSU – klubu, který se holedbá mnoha cennými poháry nejen z regionálních klání, ale je zároveň „lakmusovým papírkem“/měřítkem výkonnsti ostatních amatérských tenistů/klubů v regionu.

Za Těšínské BOD „urvali“: Luboš Karmine, Radek Banáš Sr. v singlu a tandem Bob Bojda/Pavel Wojtyla v deblu. Nezbývá než věřit, že za rok doma našim sympatickým oponentům pořádně „zatopíme“ – jak tomu bylo v roce ´17 (11:5)! re


Protokol PPTUK 2018

2018 TJ Depos Horní Suchá 13 : 3 TJ Slavoj Český Těšín

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *