Obl. přebory SM – mladší žačky


Severomoravské oblastní přebory kategorie mladších žaček






12. – 14. 5. 2018 


Na dvorcích obou břehů Olše v Č. Těšíně/Cieszyně se ve dnech 12. – 14.5.2018 konaly přebory hráček elitních TK/TO v kategorii mladších žaček Severomoravské oblasti v tenise. Přestože náš oddíl měl v půl stovce účastnic pouze jediné želízko v ohni/zastoupení, těšínští příznivci tenisu/diváci se alespoň mohli těšit z velmi kvalitních zápasů dívek začínajících – možná i velice slibnou –  sportovní kariéru.

Dvouhry

  1. Slováčková Klára (TJ Start Ostrava – Poruba)
  2. Slaměníková Marie (TK PRECHEZA Přerov)
  3. Ticháčková Eliška (TK Milo Olomouc), Navrátilová Liliana (TK Na Dolině)  
Čtyřhry

  1. Slaměníková Marie/Huťková Valerie (TK PRECHEZA Přerov)
  2. Slováčková Klára/Chromcová Adéla (TJ Start Ostrava–Poruba/TK TENNISPOINT FM)
  3. Káňová Barbora/Štveráková Terezie (Rožnovský TK/TJ TO Sokol Stará Bělá), Harajda Ema/Felux Charlotte (TK Na Dolině/TK DEZA Valašské Meziříčí)

Za proměnlivého, ale nakonec umírněného/vhodného počasí se přebor podařilo ukončit ve stanovené termínu tří dnů a to i díky bezchybné organizaci. Hlavní rozhodčí a ředitel přeboru v jedné osobě – Jakub Rašík, popřál mladičkým finalistkám/semifinalistkám při předávání plaket/cen úspěch při reprezentaci našeho kraje na republikovém přeboru v Mostě.             

Věříme, že se příště objeví na přeborech této kategorie i dívenky z našeho oddílu, protože zájemců o tento atraktivní sport je stále víc a ZÁKLADNA Těšínských je navíc podepřena kvalitou trenérského kádru! re











Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *